O našem poduzeću

IDRIS d.o.o. Rijeka
Registrirani na Trgovačkom sudu Rijeka
MB 1651986
Adresa ureda: Janeza Trdine 1, 51000 Rijeka

O stranicama idris.hr

Idris.hr je zamišljen kao online izvor podataka za malo i srednje poduzetništvo, koji pruža stručan uvid i mišljenje u vezi hrvatskih propisa i programa u financijskom sektoru. Također nudimo naše konzultantske usluge.
Mnoge stranice imaju linkove prema relevantnim izvorima.  Druge stranice idris.hr uključuju:

Novosti - analiza novosti iz gospodarstva, koje se tiču problematike financiranja i kreditiranja
Informacije - informacije vezane uz programe kreditiranja za male i srednje poduzetnike
Pitanja - česta pitanja i odgovori
Kalkulator - kalkulator zateznih kamata

Zaštita privatnosti

Idris.hr poštuje anonimnost i privatnost korisnika njegovih stranica. Ako se registrirate na Idris.hr, to znači da prikupljamo osobne podatke o vama. Osobne podatke kao što su ime, adresa, telefonski broj, e-mail adresa i zanimanje prikupljaju se preko Idris.hr narudžbe ili registracijske forme. Kada posjetite stranice, također prikupljamo informacije o korištenju web stranica i informacije o vašem kompjuteru i internetskoj vezi, uključujući IP adresu vašeg kompjutera, tip i verziju pretraživača i operativnog sistema koje koristite, vašu internet domenu i, ako ste došli na Idris.hr preko druge web stranice, URL te stranice.

Navedene podatke ćemo koristiti za popunjavanje narudžbe. Osim toga, Idris.hr će navedene podatke koristiti u svrhu što boljeg uvida i razumijevanja pojedinačnih potreba i zahtjeva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga poduzeća Idris.hr na zadovoljstvo korisnika.

U skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR) i Zakonom o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka, koji se primjenjuju od 25. svibnja 2018., tvrtka Idris d.o.o. štiti osobne podatke korisnika i koristi ih isključivo za potrebe on-line kalkulatora zateznih kamata.

Uvjeti korištenja

Idris.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svog portala koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja.

Idris.hr će se truditi kako bi se na navedenim web stranicama našli točni i aktualni podaci, ali Idris.hr ne daje jamstvo, niti izrijekom niti implicite, što se tiče Idris.hr sadržaja, portala, software-a ili proizvoda i usluga kojima ovaj portal raspolaže, koji se daju takvi kakvi jesu. Idris d.o.o. izričito niječe da daje bilo kakva jamstva.

Svi korisnici koji pristupaju na www.idris.hr stranicu koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Idris.hr nema kontrolu. Idris.hr nije odgovoran niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Idris.hr neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.idris.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju. Idris.hr zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

Neki dijelovi portala otvoreni su samo ako se registrirate. Jedino vi ste odgovorni za tajnost i korištenje i za pristup Idris.hr sadržaju i portalu korištenjem korisničkog imena i lozinke. Pristali ste da ćete odmah informirati Idris ako imate saznanja bilo o gubitku ili krađi lozinke bilo o neautoriziranom korištenju lozinke, korisničkog imena, ili Idris.hr sadržaj ili portala. Dati ćete Idris.hr točnu i potpunu informaciju za registraciju (to se odnosi posebno na vašu e-mail adresu) i informirati Idris o bilo kakvim promjenama. U svrhu provjere ispunjavanja ovih uvjeta korištenja, Idris zadržava pravo da prati i bilježi aktivnosti portala, uključujući pristupe Idris.hr sadržajima. Svaka registracije je samo za jednoga korisnika. Ne možete dijeliti svoje korisničko ime i lozinku sa drugom osobom. Idris ne dopušta višekorisnički pristup na mreži preko jednog korisničkog imena i lozinke. Idris može poništiti ili suspendirati vaš pristup portalu ako to učinite, bez daljnjih obaveza prema vama.

Autorska prava

Sadržaj na stranicama www.idris.hr je zaštićen autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu Idris.hr ili oglašivača. Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Idris.hr koristeći adresu idris@idris.hr Dokumenti objavljeni na stranicama Idris.hr smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Idris.hr

Oglašavanje

Standardni banneri 468 x 60, 120 x 90 i 120 x 240.
Smještaj: Na vrhu ili u bočnom dijelu naslovnice portala i većine stranica unutar portala.
Način prikazivanja: Banner u rotaciji Format: Animirani ili statički GIF, JPG, Flash Veličina: Do 20kb

Fiksni banneri i sponzorstva

Budite generalni sponzor stranica www.idris.hr, neke od stranica, ili sponzor specijalnih projekata. Sponzorstvo jamči iznimnu prisutnost Vaše tvrtke na portalu kroz najrazličitije oblike web reklama, kao i niz specijalnih pogodnosti. Za upite o sponzorstvu cjeline ili objavi sponzorirane reportaže obratite nam se na e-mail adresu idris@idris.hr, ili telefonski.

Pomoć i podrška

Idris.hr za svoje korisnike osigurava pomoć i podršku isključivo preko odgovarajućih email adresa.